Leirintä

LEIRINTÄ

Majoitu aivan festivaalialueen vieressä tapahtuman virallisella leirintäalueella. Liput leirintään viikonlopuksi vain 29,90€ +vm. Leirintälippu voimassa pe-su eikä erillisiä päivälippuja leirintään myydä. Leirintäalue sijaitsee Linnapuistossa festivaalialueen vieressä.

Leirintäalueella voi majoittua vain teltalla. Parkkipaikkaa ei ole. Järjestäjä suosittelee saapumaan Hämeenlinnaan julkisilla liikennevälineillä. Leirintäalueen suositusikäraja on 15 vuotta. Sitä nuorempien suositellaan saapuvan huoltajan seurassa. 

Leirintäalue aukeaa perjantaina kello 14.30 ja sulkeutuu sunnuntaina kello 12.00. Leirintäalueella on kioski, josta pystyy ostamaan pientä purtavaa ja kahvia. Kioskilla on käytettävissä myös mikro, jossa leiriytyjät voivat lämmittää ruokaa. Kioskille voi myös jättää puhelimen lataukseen.

Huom. Leirinnän läheisyydessä sijaitsee suihkukontti (ei lämmintä vettä). Halutessa uimahallin suihkut ja muut palvelut löytyvät n. 15 min kävelymatkan päästä. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Poliisin määräyksestä alkoholijuomia ei saa nauttia leirinnässä. Leirintälippu on henkilökohtainen.

HINNAT 
viikonlopuksi vain 29,90€ +vm

OSTA LEIRINTÄLIPPU:
Leirintäliput ovat myynnissä TIKETISSÄ. Leirintälippua ei voi ostaa erikseen. Leirintään päästäkseen tulee olla lippu tapahtumaan.