Vapaalippuhakemus

MELLAKKA FESTIVAL 2024 - VAPAALIPPUHAKEMUS

Tarjoamme tapahtuman välittömässä läheisyydessä asuville asukkaille mahdollisuuden anoa vapaalippua festivaaleille.

 

Lippua on haettava 17.7. mennessä. Kyseisen alueen ulkopuolelta tulleita melulippuhakemuksia ei hyväksytä. Asukas saa kahden päivän rannekkeen festivaalin lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan.

Hae lippua NETISSÄ:

Täytä tiedot lomakkeelle täällä:
https://forms.gle/RYTeyuQ8XfngQsN27

 

Tietoa festivaalista

Tapahtuma:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy. Järjestyspaikkana toimii Linnanpuisto, kaupungin keskustassa, keskiaikaisen linnan vieressä.

JATKOT (K18): Jatkot järjestetään Hämeenlinnan Amarillossa alle kilometrin päässä festivaalialueesta.  Pe: Käärijä, showtime 01:00 La: Lyömättömät, showtime 01:00. Ovet auki klo 22:00. Lipun hinta kaikille 15e

IKÄRAJA & RANNEKKEET

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä hyvä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan valvojan seurassa. Anniskelun ikäraja on K18. Tapahtuma on kaksipäiväinen PE 22.7. ja LA 23.7.

Ikärajattomalla tai K18 lipputyypillä ei ole käytännön eroa, K18 lipun voi käyttää alaikäinen ja päinvastoin.

Kaikki tapahtuman liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääset kulkemaan vapaasti sisään ja ulos tapahtuma-alueelta.

RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTO

Torstaina 21.7. ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeeseen festivaalialueen lipunmyyntipisteellä kello 1500 – 2100 välisenä aikana.

SAAPUMINEN

Tapahtuman osoite on Linnanpuisto, Hämeenlinna.

Festivaalialueella ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, tai etsimään autolle parkkipaikan hyvissä ajoin. Autot kanattaa jättää Kaivoparkkiin.

Hämeenlinna itsessään sijaitsee 100km säteellä Suomen suurimmista kaupungeista, ja sinne on helppo saapua autolla, junalla tai bussilla joka puolelta Suomea.

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT:

Tapahtumassa on narikka, joka maksaa 3€ jättö ja 2€ käynti.

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Tapahtuman jälkeen arvotavaroita voi tiedustella Hämeenlinnan poliisin löytötavarapalvelusta. Muita narikkaan unohtuneita tavaroita voi kysellä tapahtuman jälkeen osoitteesta mellakkafestival@gmail.com

Huom: Tapahtuma ei vastaa narikassa tai tapahtumassa kadonneista tavaroista.

MAJOITUS

Tarjolla on festivaalialueen vieressä sijaitseva leirintä, hotelleja sekä muita vaihtoehtoja!

Leirintälippu on henkilökohtainen, ei telttakohtainen. Leirintä on yksinkertainen majoitusvaihtoehto tapahtuma-alueen vieressä, jossa ei ole suurempia mukavuuksia. Leirintä on vain teltoille. Alueelle on saavuttava kävellen. Leirintään ei voi tulla autoilla eikä leirinnässä ole parkkipaikkaa. Leirinnässä on suihkumahdollisuus. Leirinnässä on puhelimen latauspaikka. Lisäksi leirinnässä on pieni kioski, josta on mahdollista ostaa alkoholittomia juomia ja pientä purtavaa. Leirinnässä ei saa nauttia omia alkoholijuomia.

Tarkasta tarkemmat tiedot majoitustarjouksista MAJOITUS – sivulta.

RUOKA JA JUOMA

Tapahtuma-alueella on ruokakojuja, mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

AKKREDITOINTI

Tapahtumaan on mahdollisuus akkreditoitua. Akkreditointi on tarkoitettu työtehtäviin saapuville median edustajille, musiikkialan ammattilaisille sekä muille vastaaville toimijoille. Täytä hakemus erikseen jokaiselle akkreditoitavalle. Akkreditointi sulkeutuu 18.7. Hyväksytyt saavat tapahtumaan 2-päivän rannekkeen, jonka voi lunastaa nimilistalta rannekkeiden ennakkovaihtopisteellä tai tapahtuman portilla aukioloaikojen puitteissa. Lähetetty hakemus ei automaattisesti takaa hyväksyttyä akkreditointipäätöstä. Ranneke on henkilökohtainen.

TÄYTÄ LOMAKE TÄÄLLÄ: https://forms.gle/8tsqo94BfEVs2LCn9

KORONARAJOITUKSET/-PASSI

Tällä hetkellä ei ole tiedossa erityisiä rajoituksia liittyen koronaan. Emme tule vaatimaan korona- tai rokotepassia tapahtumassa mikäli tapahtuman järjestäminen ilman niitä on mahdollista.

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

  • Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia. Tapahtuman sisäänkäynnillä tehdään huolellisia turvatarkastuksia, ja kiinniotetut tapaukset toimitetaan Poliisille.
  • Varaudu asianmukaisella säävarustuksella mutta muista, että sateenvarjot on jätettävä narikkaan.
  • Jengivaatteita kuten jengimerkittyjä liivejä ei alueella sallita.
  • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
  • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.
  • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
  • Pidä huolta omaisuudestasi.
  • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
  • Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.
  • Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

ESTEETTÖMYYS:

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden tapahtuman järjestelyissä. Tapahtumaan johtava tie on osittain mukulakivikatua ja tapahtuma-alue itsessään nurmikenttää. Tapahtuma-alueella on järjestetty inva-wc mahdollisuus ikärajattomalle sekä anniskelupuolelle.

Avustajat (1 avustaja / asiakas) pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan asiakkaan tulee saapua tapahtuman akkreditointiin yhdessä, jolloin avustaja akkreditoidaan tapahtumaan molempien nimellä. Avustettavalla asiakkaalla tulee olla oma pääsylippu alueelle. Otattehan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta.

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä: janne [at] digisem.fi